23. Фестивал ауторског филма ФАФ Дворани КЦБ-а

24.11.2017-02.12.2017, 12:00

23. издање Фестивала ауторског филма представиће публици разноврстан програм сачињен од победника светских филмских фестивала, нових остварења редитеља које публика фестивала воли и одлично познаје, као и занимљивих филмова који показују нове токове у ауторском филму. Као и сваке године до сада, Фестивал ауторског филма угостиће велики број реномираних филмских стваралаца који ће поред учестовања у програмима одржати неколико радионица са студентима.

Главна локација фестивала и ове године биће Дом омладине Београда, а фестивал ће се одржавати и у Дворани Културног центра Београда, Југословенској кинотеци, биоскопу „Фонтана“, биоскопу „Влада Дивљан“, Дому Културе Студентски град, Установи културе Пароброд и биоскопу Арт Коларчева Задужбина.

Фестивал ауторског филма Београд (ФАФ) је основан 1994. године са циљем да домаћој публици представи најбоља савремена уметничка филмска остварења. Остварења која се на фестивалу приказују другачија су од већине филмова са редовног биоскопског реперотоара – не теже пукој забави, већ трагању за дубљом, истинитијом и комплекснијом сликом данашњег света и човека.

23. FAF program u Dvorani KCB-a

Loading...