KCB radionica za decu i odrasle ZAMENA ULOGA #4

25.11.2017., 16:00

Draga deco, dragi roditelji,
dođite na radionicu „Zamena uloga 4“ !
Radionica sa crtanjem, skakanjem i vikanjem!
Radionica za mirnu i nemirnu decu!

Ali ne očekujte dobru zabavu ni vašu decu lepo vaspitanu na kraju radionice!
Da ćemo jurcati, crtati, možda i cvrkutati, to da!
Da ćemo ismejavati roditelje a zasmejavati decu, možda i to!
Ali da radimo na licu mesta njihove nezavršene domaće i vadimo propuste iz dečijih kućnih manira, e to nema šanse! Ovo je radionica bazirana na greškama i nemogućim zadacima. Sa rupama bez zakrpa. Dobrodošli su roditelji koji bar na trenutak mogu da prepuste svoje roditeljsko radno mesto deci!

Ko je Miloš Tomić?
Rođen 05.02.1976. u Beogradu. Krajem osnovne škole počinje da crtka, boji, skuplja predmete sa ulice, fotografiše, malo svira…U srednjoj školi prolazi kroz kurseve filmske škole „Kvadrat“ kod Zorana i Svetlane Popović. 1993 – 2002. saradnik u emisiji „Lepi ritam srca“. Svršeni polaznik kursa okretnih igara u Domu ruske kulture. 2000.
2001. Diplomira na filmskoj režiji na Akademiji umetnosti u klasi Miše Radivojevića. Magistarske studije na animaciji završava u Pragu, na Famu u klasi Petra Skale. Bio je gost student u Madridu i Berlinu. Doktorirao u Pragu kao specijalista đubrolog na temu „Dragocenost odbačenih predmeta, tj. đubreta kao materijala za film, fotografiju….“ Od 2009. ponovo živi u Beogradu kao porodičan čovek uz ne tako česta, više planirana putovanja.
Sajt Miloša Tomića www.milostomic.net
………………………

Radionica je besplatna, namenjena je deci uzrasta od 6 do 11 godina (ali primamo i malo mlađe i starije). Da bi bilo dovoljno mesta za sve, i da bismo mogli lepo da radimo sa svima, broj učesnika je ograničen. Zato nam je bitno da se što pre prijavite. Pošaljite vaše ime, prezime, mail, broj mobilnog i ime, prezime i godište deteta na ana.nedeljkovic@kcb.org.rs

Loading...