КЦБ радионица за децу и одрасле ЗАМЕНА УЛОГА #4

25.11.2017., 16:00

Драга децо, драги родитељи,
дођите на радионицу „Замена улога 4“ !
Радионица са цртањем, скакањем и викањем!
Радионица за мирну и немирну децу!

Али не очекујте добру забаву ни вашу децу лепо васпитану на крају радионице!
Да ћемо јурцати, цртати, можда и цвркутати, то да!
Да ћемо исмејавати родитеље а засмејавати децу, можда и то!
Али да радимо на лицу места њихове незавршене домаће и вадимо пропусте из дечијих кућних манира, е то нема шансе! Ово је радионица базирана на грешкама и немогућим задацима. Са рупама без закрпа. Добродошли су родитељи који бар на тренутак могу да препусте своје родитељско радно место деци!

Ко је Милош Томић?
Рођен 05.02.1976. у Београду. Крајем основне школе почиње да цртка, боји, скупља предмете са улице, фотографише, мало свира…У средњој школи пролази кроз курсеве филмске школе „Квадрат“ код Зорана и Светлане Поповић. 1993 – 2002. сарадник у емисији „Лепи ритам срца“. Свршени полазник курса окретних игара у Дому руске културе. 2000.
2001. Дипломира на филмској режији на Академији уметности у класи Мише Радивојевића. Магистарске студије на анимацији завршава у Прагу, на Фаму у класи Петра Скале. Био је гост студент у Мадриду и Берлину. Докторирао у Прагу као специјалиста ђубролог на тему „Драгоценост одбачених предмета, тј. ђубрета као материјала за филм, фотографију….“ Од 2009. поново живи у Београду као породичан човек уз не тако честа, више планирана путовања.
Сајт Милоша Томића www.milostomic.net
………………………

Радионица је бесплатна, намењена је деци узраста од 6 до 11 година (али примамо и мало млађе и старије). Да би било довољно места за све, и да бисмо могли лепо да радимо са свима, број учесника је ограничен. Зато нам је битно да се што пре пријавите. Пошаљите ваше име, презиме, маил, број мобилног и име, презиме и годиште детета на ana.nedeljkovic@kcb.org.rs

Loading...