Beogradski izlog

Beogradski izlog je jedinstveno mesto u Gradu koje duhom i izgledom neguje autentičan beogradski suvenir kroz slike, vizure i prepoznatljiv beogradski način života. Ovo mesto predstavlja raznovrsnu i prostorno složenu celinu koju čine prodavnica suvenira i poklona, knjižara i bilet-servis.

Prodavnica suvenira kroz svoju autentičnu ponudu Beograđanima i gostima Grada nudi suvenire praktične primene koji su nastali prema originalnim rešenjima dizajnera i umetnika inspirisanih vizuelnim motivima Beograda. U ponudi su predmeti koji odišu urbanim pristupom i dizajnom jasnih formi: majice, šolje, blokovi, mape, magneti, torbe i mnoštvo predmeta za ličnu upotrebu i uređenje prostora, koje su umetnici i dizajneri kreirali inspirisani mirisima, ukusima, bojama i simbolima Beograda.

Beogradski izlog takođe nudi i bogatu i raznovrsnu literaturu o Beogradu. Monografije, beletristika, istorijska dela, mape i vodiči dragoceni su za autentično upoznavanje Grada, uprkos popularnosti digitalnih sadržaja.
Ovo mesto na beogradskoj „štrafti“, sraslo sa samim srcem metropole sa kojim je spojen svojim velikim izlozima, veoma često je i prostor različitih kulturnih i promotivnih događanja.

Prostor je pristupačan osobama sa invalidskim kolicima.

Kontakt

  • Loading...