КЦБ АРТЕДУ РАДИОНИЦА: РАББИТЛАНД 2

28.01.2018., 14:00

Радионицу води Ана Недељковић, визуелна уметница
Недеља 28. јануар од 14:00-16:30
Културни центар Београда, галерија Артгет, Трг Републике 5/1

Зечевима Без Мозга потребна је ваша помоћ!
“Раббитланд” је кратки анимирани филм Ане Недељковић и Николе Мајдака Јр. рађен у стоп мотион техници. Филм представља дистопијски свет настањен Зечевима Без Мозга који проводе сваки дан, цео дан, гласајући на слободним и демократским изборима који се у Раббитланду одржавају једном дневно…
У оквиру радионице гледаћемо Раббитланд, а Ана ће представити процес настанка филма од идеје и инспирације, израде пластелинских лутака, сценографије до процеса снимања филма. У наставку радионице покушаћемо да помогнемо Зечевима и осмислимо шта би могло да се дешава у Раббитланду 2! Инспирације у свету око нас нажалост има и превише, али како изабрати баш ону праву тему која би највише одговарала и вама и Зечевима. Цртамо, причамо, анилизирамо, правимо сториборд и помажемо Зечевима!

Ко је Ана Недељковић?
Ана Недељковић рођена је 1978. године у Београду. Дипломирала је и докторирала на Факултету ликовних ументости Универзитета уметности у Београду, одсек сликарство. Бави се цртежом, анимираним филмом и едукацијом у области савремене уметности. У Културном центру Београда ангажована је као сарадник за едукативне програме.
Филм “Раббитланд” (2013), који је радила заједно са Николом Мајдаком Јр. приказан је на преко сто фестивала широм света, награђен је Кристалним медведом на Берлиналу, а освојио је и бројне друге награде. Њихов нови анимирни филм “Непутовања” у фебруару ће премијерно бити приказан на Берлиналу.

Више информација:

http://www.ananedeljkovic.com/
www.rabbitland.info 

БРОЈ МЕСТА ЈЕ ОГРАНИЧЕН НА 10, обезбедите место на време.
Радионица је бесплатна и намењена младима од 15 до 22 године
Пријавите се попуњавањем онлине формулара:

https://goo.gl/forms/nlqwJGO7ryBpjo7k2

Подржано од стране секретаријата за спорт и омладину Београда

Loading...