KCB radionica za decu i odrasle: ZAMENA ULOGA 5

02.06.2018., 11:00

KCB radionica za decu i odrasle: ZAMENA ULOGA 5

Radionicu vodi Miloš Tomić

Subota 2. jun od 11:00 do 13:00

Galerija Artget, Trg Republike 5/I

Draga deco, dragi roditelji,
dođite na radionicu „Zamena uloga 5 “ !

Radionicu za radoznalu i kolko-tolko bezobraznu decu!
Draga bezobrazna deco, dođite da u trku nacrtamo liniju, pustimo glas i na brzaka nešto smislimo i napravimo.
Malim prstom i žmureći!
Poželjna je odeća koja slobodno može da se uprlja,
i sita deca sa najvišom školskom spremom!

Ko je Miloš Tomić?
Rođen 05.02.1976. u Beogradu. Krajem osnovne škole počinje da crtka, boji, skuplja predmete sa ulice, fotografiše, malo svira…U srednjoj školi prolazi kroz kurseve filmske škole „Kvadrat“ kod Zorana i Svetlane Popović. 1993 – 2002. saradnik u emisiji „Lepi ritam srca“. Svršeni polaznik kursa okretnih igara u Domu ruske kulture. 2000.
2001. Diplomira na filmskoj režiji na Akademiji umetnosti u klasi Miše Radivojevića. Magistarske studije na animaciji završava u Pragu, na Famu u klasi Petra Skale. Bio je gost student u Madridu i Berlinu. Doktorirao u Pragu kao specijalista đubrolog na temu „Dragocenost odbačenih predmeta, tj. đubreta kao materijala za film, fotografiju….“ Od 2009. ponovo živi u Beogradu kao porodičan čovek uz ne tako česta, više planirana putovanja.
Sajt Miloša Tomića www.milostomic.net

………………………

Radionica je besplatna, namenjena je deci uzrasta od 6 do 12 godina (ali primamo i malo mlađe i starije). Na radionici zajedno učestvuju deca i odrasli (roditelji, stratelji, prijatelji…) Da bi bilo dovoljno mesta za sve, i da bismo mogli lepo da radimo sa svima, broj učesnika je ograničen. Zato nam je bitno da se što pre prijavite. Pošaljite vaše ime, prezime, mejl, broj mobilnog i ime, prezime i godište deteta na ana.nedeljkovic@kcb.org.rs

Loading...