JUTRO ĆE PROMENITI SVE izložba fotografija istoimene TV-serije  

12.09.2018-09.10.2018, 00:00

Produkcija: This and That Productions, Beograd, za Radio-televiziju Srbije

Autori fotografija: Aleksandar Karaulić, Igor Marović, Dušan Grubin

Autorka radnih fotografija sa seta: Emilija Gajić

12. 9 – 9. 10. 2018.

Filmska galerijeFoaje DKC-a, Kolarčeva 6

(radno vreme: svakog dana od 16.00 do 21.00)

Posle svečanog predstavljanja TV-serije Jutro će promeniti sve u Dvorani Kulurnog centra Beograda, čije emitovanje očekujemo krajem septembra u okviru nove programske sheme na RTS-u u produkciji This and That Productions iz Beograda, pozivamo vas da pre prikazivanja seriju vidite i kroz izložbu fotografija iz njenih epizoda, kao i onih nastalih tokom snimanja.

* * *

Serija prati život četvoro tridesetogodišnjaka u Beogradu kroz period od godinu dana. Kada se Filip, dečko koji obećava, perfektni student ETF-a, stipendista prestižnog Univerziteta Berki u Kaliforniji, nakon nekoliko godina provedenih u Americi vrati u Beograd, ispostaviće se da naizgled kratka poseta porodici i prijateljima traje duže nego što je planirano. Filipova poseta okupiće njegove dugogodišnje prijatelje Ljubu, Anđelu i Aleksandru. Jutro će promeniti sve je priča o ljudima koji su završili školovanje, a nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove, te i dalje tragaju za sobom i svojim mestom u društvu. O ljudima koji su u raskoraku između mladosti i odraslog doba, nisu više mladi, a nisu ni u potpunosti odrasli. Priča o ljudima koji pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske i emotivne odnose i shvate „kuda dalje“.

Reditelji serije su Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović, a scenaristi Maja Pelević, Dimitrije Kokanov, Milan Marković Matis, Boris GrgurovićFilip Vujošević.

Uloge: Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Isidora Simijonović

Direktori fotografije su Igor Marović i Aleksandar Karaulić, Dušan Grubin, montažeri Uroš Maksimović, Vladimir Radovanović i Jelena Maksimović, kompozitorka muzike Janja Lončar, scenografkinje Irena Marjanov i Marija Mitrić, a kostimograf Milica Kolarić.

Direktor serije je Ivan Krstović. Producent serije je Snežana van Hauvelingen.

 

 

Loading...