ЈУТРО ЋЕ ПРОМЕНИТИ СВЕ изложбa фотографија истоимене ТВ-серије  

12.09.2018-09.10.2018, 00:00

Продукција: This and That Productions, Београд, за Радио-телевизију Србије

Аутори фотографија: Александар Караулић, Игор Маровић, Душан Грубин

Ауторка радних фотографија са сета: Емилија Гајић

12. 9 – 9. 10. 2018.

Филмска галеријеФоаје ДКЦ-а, Коларчева 6

(радно време: сваког дана од 16.00 до 21.00)

После свечаног представљања ТВ-серије Јутро ће променити све у Дворани Кулурног центра Београда, чије емитовање очекујемо крајем септембра у оквиру нове програмске схеме на РТС-у у продукцији This and That Productions из Београда, позивамо вас да пре приказивања серију видите и кроз изложбу фотографија из њених епизода, као и оних насталих током снимања.

* * *

Серија прати живот четворо тридесетогодишњака у Београду кроз период од годину дана. Када се Филип, дечко који обећава, перфектни студент ЕТФ-а, стипендиста престижног Универзитета Берки у Калифорнији, након неколико година проведених у Америци врати у Београд, испоставиће се да наизглед кратка посета породици и пријатељима траје дуже него што је планирано. Филипова посета окупиће његове дугогодишње пријатеље Љубу, Анђелу и Александру. Јутро ће променити све је прича о људима који су завршили школовање, а нису оформили породице, немају сталне послове, те и даље трагају за собом и својим местом у друштву. О људима који су у раскораку између младости и одраслог доба, нису више млади, а нису ни у потпуности одрасли. Прича о људима који покушавају да редефинишу своје пријатељске и емотивне односе и схвате „куда даље“.

Редитељи серије су Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић, а сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Коканов, Милан Марковић Матис, Борис Гргуровић и Филип Вујошевић.

Улоге: Никола Ракочевић, Јована Стојиљковић, Андрија Кузмановић, Исидора Симијоновић

Директори фотографије су Игор Маровић и Александар Караулић, Душан Грубин, монтажери Урош Максимовић, Владимир Радовановић и Јелена Максимовић, композиторка музике Јања Лончар, сценографкиње Ирена Марјанов и Марија Митрић, а костимограф Милица Коларић.

Директор серије је Иван Крстовић. Продуцент серије је Снежана ван Хаувелинген.

 

 

Loading...