KCB radionica za decu i odrasle MALA FILMSKA RADIONICA

23.02.2019., 15:00

Radionicu osmislio i vodi MILOŠ TOMIĆ
Subota, 23. februar od 15:00 do 17:00

Draga deco, mlade mame i tate,

pozivam vas na radionicu filma u trku!

Imamo dva sata da se zagrejemo uz flomastere korišćene kao palice za bubnjeve, uz gađanje crtežima koji nastaju u letu…uz par takvih igara

a onda se delimo u ekipe koje će se kratkim filmovima boriti na život i smrt…tj. za prvi ovogodišnji sladoled!-)

vodovoditelj radionice: Miloš Tomić

PS. Ponesite mobilne telefone

Ko je Miloš Tomić?
Rođen 05.02.1976. u Beogradu. Krajem osnovne škole počinje da crtka, boji, skuplja predmete sa ulice, fotografiše, malo svira…U srednjoj školi prolazi kroz kurseve filmske škole „Kvadrat“ kod Zorana i Svetlane Popović. 1993 – 2002. saradnik u emisiji „Lepi ritam srca“. Svršeni polaznik kursa okretnih igara u Domu ruske kulture. 2000.
2001. Diplomira na filmskoj režiji na Akademiji umetnosti u klasi Miše Radivojevića. Magistarske studije na animaciji završava u Pragu, na Famu u klasi Petra Skale. Bio je gost student u Madridu i Berlinu.
Doktorirao u Pragu kao specijalista đubrolog na temu „Dragocenost odbačenih predmeta, tj. đubreta kao materijala za film, fotografiju….“ Od 2009. ponovo živi u Beogradu kao porodičan čovek uz ne tako česta, više planirana putovanja. Na fakultetu „Singidunum“ vodi predmet kratke video forme.

Sajt Miloša Tomića:
http://www.milostomic.com/

………………………

Radionica je besplatna, namenjena je deci uzrasta od 6 do 12 godina (ali primamo i malo mlađe i starije).Da bi bilo dovoljno mesta za sve, i da bismo mogli lepo da radimo sa svima, broj učesnika je ograničen. Zato nam je bitno da se što pre prijavite. Pošaljite vaše ime, prezime, mail, broj mobilnog i ime, prezime i godište deteta na ana.nedeljkovic@kcb.org.rs 

Loading...