Rođendanski „Baby Artish“ koncerti za bebe

10.02.2019., 10:00

Koncertima u mesecu februaru obeležavamo 4 godine postojanja organizacije Artish:Lab i programa Baby Artish – koncerti za bebe sa kojima sarađujemo od samog osnivanja.

Saradnja Kulturnog centra Beograda i Artysh:Lab-a traje od samog osnivanja organizacije. Do sada smo zajedno realizovali tri izuzetno uspešne koncertne sezone za bebe i decu do 3 godine i četvrta sezona je u toku.

Drugi deo Baby Artish koncertne sezone za bebe i decu i ujedno rođendanski mesec kojim obeležavamo 4 godine postojanja koncerata i organizacije Artysh:Lab, počinje u nedelju 10. februara 2019. Koncerti će se održati od 10 i 18 sati u Galeriji Artget.

Na programu će biti dela u aranžmanima za klarinet i klavir u izvođenju Nikole Ulemeka i Emilije Petković, a program će voditi pijanistkinje Milica Davinić i Neda Aleksić. Baby Artish koncerti su edukativno- zabavnog karaktera, interaktivnog tipa. Publika sluša, ali i učestvuje u koncertu uz jednostavne muzičke aktivnosti i korišćenje dečijih udaraljki i drugih rekvizita. Program je osmišljen prema uzrastu od 0 do 3 godine na osnovu rezultata istraživanja neuronauka.

Organizacija Artysh:Lab postoji četiri godine i u svom radu okuplja stručnjake različitih profila za rad sa decom: visoko školovane muzičke izvođače, doktora medicine, psihologa, defektologa, vaspitače, volontere različitih profesija. U prethodne četiri godine realizovali su značajne interdisciplinarne projekte i u 2018. godini proglašeni su za najbolji startap u Srbiji koji je izvršio značajan društveni uticaj na polju rada sa decom u ranom detinjstvu.

Loading...