Рођендански „Baby Artish“ концерти за бебе

10.02.2019., 10:00

Концертима у месецу фебруару обележавамо 4 године постојања организације Artish:Lab и програма Baby Artish – концерти за бебе са којима сарађујемо од самог оснивања.

Сарадња Културног центра Београда и Artysh:Lab-а траје од самог оснивања организације. До сада смо заједно реализовали три изузетно успешне концертне сезоне за бебе и децу до 3 године и четврта сезона је у току.

Други део Baby Artish концертне сезоне за бебе и децу и уједно рођендански месец којим обележавамо 4 године постојања концерата и организације Artysh:Lab, почиње у недељу 10. фебруара 2019. Концерти ће се одржати од 10 и 18 сати у Галерији Артгет.

На програму ће бити дела у аранжманима за кларинет и клавир у извођењу Николе Улемека и Емилије Петковић, а програм ће водити пијанисткиње Милица Давинић и Неда Алексић. Baby Artish концерти су едукативно- забавног карактера, интерактивног типа. Публика слуша, али и учествује у концерту уз једноставне музичке активности и коришћење дечијих удараљки и других реквизита. Програм је осмишљен према узрасту од 0 до 3 године на основу резултата истраживања неуронаука.

Организација Artysh:Lab постоји четири године и у свом раду окупља стручњаке различитих профила за рад са децом: високо школоване музичке извођаче, доктора медицине, психолога, дефектолога, васпитаче, волонтере различитих професија. У претходне четири године реализовали су значајне интердисциплинарне пројекте и у 2018. години проглашени су за најбољи стартап у Србији који је извршио значајан друштвени утицај на пољу рада са децом у раном детињству.

Loading...