КЦБ радионица за децу и одрасле ЦРТЕЖИ НА МАЈИЦАМА

20.04.2019., 16:00

Галерија  “Артгет”, Трг Републике 5/1

КЦБ радионица за децу и одрасле ЦРТЕЖИ НА МАЈИЦАМА
Субота, 20. април од 16.00 до 17.30

Дођите да заједно смишљамо забавне ликове и цртамо их на мајицама!

(Све долази у обзир… од чудних животиња до измишљених бића која имају супермоћи да мењају свет, ако мислите да је потребно. Битно је само да су бића довољно питома да пристану да буду део ваше модне колекције…)

На радионици вас чека и пар причица о неким познатим и мање познатим ликовима из цртаних филмова, боје, четкице и фломастери за текстил.

Наравно, цртамо сви заједно, деца и одрасли.

Упутство за употребу радионице!

Молим вас да понесете мајице за цртање (и деца и одрасли), било какве, неке које већ имате, битно је само да су једнобојне, пожељно беле или неке светле боје. Предлажемо да на радионицу не дођете у најновијој свечаној одећи, осим ако не желите и њу да осликате. Ако будете радили са пуно боје, мајицама ће бити потребно време да се осуше, тако да ћемо их ми лепо сачувати, а ви можете да дођете по њих од понедељка.

Радионицу води Ана Недељковић

………………………

Радионица је бесплатна, намењена је деци узраста од 6 до 12 година (али примамо и мало млађе и старије). Да би било довољно места за све, и да бисмо могли лепо да радимо са свима, број учесника је ограничен. Зато нам је битно да се што пре пријавите. Пошаљите ваше име, презиме, мејл, број мобилног и име, презиме и годиште детета на ana.nedeljkovic@kcb.org.rs 

Loading...