KCB radionica za decu i odrasle CRTEŽI NA MAJICAMA

20.04.2019., 16:00

Galerija  “Artget”, Trg Republike 5/1

KCB radionica za decu i odrasle CRTEŽI NA MAJICAMA
Subota, 20. april od 16.00 do 17.30

Dođite da zajedno smišljamo zabavne likove i crtamo ih na majicama!

(Sve dolazi u obzir… od čudnih životinja do izmišljenih bića koja imaju supermoći da menjaju svet, ako mislite da je potrebno. Bitno je samo da su bića dovoljno pitoma da pristanu da budu deo vaše modne kolekcije…)

Na radionici vas čeka i par pričica o nekim poznatim i manje poznatim likovima iz crtanih filmova, boje, četkice i flomasteri za tekstil.

Naravno, crtamo svi zajedno, deca i odrasli.

Uputstvo za upotrebu radionice!

Molim vas da ponesete majice za crtanje (i deca i odrasli), bilo kakve, neke koje već imate, bitno je samo da su jednobojne, poželjno bele ili neke svetle boje. Predlažemo da na radionicu ne dođete u najnovijoj svečanoj odeći, osim ako ne želite i nju da oslikate. Ako budete radili sa puno boje, majicama će biti potrebno vreme da se osuše, tako da ćemo ih mi lepo sačuvati, a vi možete da dođete po njih od ponedeljka.

Radionicu vodi Ana Nedeljković

………………………

Radionica je besplatna, namenjena je deci uzrasta od 6 do 12 godina (ali primamo i malo mlađe i starije). Da bi bilo dovoljno mesta za sve, i da bismo mogli lepo da radimo sa svima, broj učesnika je ograničen. Zato nam je bitno da se što pre prijavite. Pošaljite vaše ime, prezime, mejl, broj mobilnog i ime, prezime i godište deteta na ana.nedeljkovic@kcb.org.rs 

Loading...