KCB RADIONICA: FILMSKI RULET

21.09.2019., 12:00

KCB RADIONICA: FILMSKI RULET
Radionicu vodi Miloš Tomić 

Subota 21. 9. 2019. od 12:00 do 16:00
Foaje dvorane Kulturnog centra Beograda
Kolarčeva 6

Kako god da vas posluži filmska sreća, nagrabusićete! Mada…na zabavan način. Dođite na radionicu u kojoj su tok priče, način snimanja i ponašanja pred kamerom…određeni čistom srećom, kockom!

Ovo je radionica koja će se igrati klišeima kratkog igranog filma i možda baciti jedan drugačiji pogled na priču, glumu, način snimanja, rad u ekipi…uopšte, kreativni proces. Dobrodošli su totalni početnici kao i oni sa malo, više i suviše filmskog i životnog iskustva.

Ko je Miloš Tomić?
Tvrdoglavi filmadžija i animator u širem (ali ne i dubljem) smislu te reči.

Rođen 05.02.1976. u Beogradu. Krajem osnovne škole počinje da crtka, boji, skuplja predmete sa ulice, fotografiše, malo svira…U srednjoj školi prolazi kroz kurseve filmske škole „Kvadrat“ kod Zorana i Svetlane Popović.1993 – 2002. saradnik u emisiji „Lepi ritam srca“. Svršeni polaznik kursa okretnih igara u Domu ruske kulture 2000. 2001. Diplomira na filmskoj režiji na Akademije umetnosti u klasi Miše Radivojevića. Magistarske studije na animaciji završava u Pragu, na Famu u klasi Petra Skale. Bio gost student u Madridu i Berlinu. Doktorirao u Pragu kao specijalista đubrolog na temu „Dragocenost odbačenih predmeta, tj. đubreta kao materijala za film, fotografiju…“ Od 2009. ponovo živi u Beogradu kao porodičan čovek uz ne tako česta, više planirana putovanja.
www.milstomic.net

Radionica je besplatna i namenjena mladima od 15 do 25 godina 
BROJ MESTA JE OGRANIČEN NA 10

Prijavljivanje na adresu ana.nedeljkovic@kcb.org.rs
Potrebni podaci: ime, prezime, godište, mejl, broj mobilnog
(za učenike srednjih škola i studente: škola, razred / fakultet, godina)

Radionica se realizuje u okviru edukativnih filmskih programa Kulturnog centra Beograda povodom izložbe Miloša Tomića NEUSPELI DUBL i podržana je od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije

 

Loading...