MOJ JUTARNJI SMEH / 6.2-8.2. / 21.00

06.02.2020-08.02.2020, 21:00

Zbog velikog interesovanja još tri ekskluzivne projekcije filma Moj jutarnji smeh očekuju vas u  Dvorani Kulturnog centra Beograda.

Četvrtak 6. februar u 21.00
Petak 7. februar u 21.00
Subota 8. februar u 21.00

Ovog vikenda se navršava dve godine od kako Nebojša Glogovac više nije sa nama. U znak poštovanja i sećanja ekipa filma MOJ JUTARNJI SMEH projekciju u subotu 8. februara posvećuje njemu.
Posle projekcije, publika će moći da pogleda i deo snimljenog materijala sa Nebojšom Glogovcem koji se nije našao u finalnoj verziji filma.
Projekciji će prisustvovati glumačka i autorska ekipa filma.

Režija: Marko Đorđević
Uloge: Filip Đurić, Jasna Đuričić, Ivana Vuković, Nebojša Glogovac
Srbija, 94’

Priča o zakasnelom odrastanju tridesetogodišnjaka Dejana koji konačno gubi nevinost. Sve to, u širem smislu, govori o jednoj generaciji koja je odrastala „pod staklenim zvonom“ i čiji su roditelji  pokušavali da sačuvaju decu od surove realnosti. Sada, kada su roditelji izgubili dostojanstvo i snagu i kada su porodice počele da se urušavaju, njihova deca, već odrasli ljudi, konačno moraju da preuzmu odgovornost i suoče se sa životom.

Iznenađujuće, iskreno i duhovito debitantsko ostvarenje Marka Đorđevića pozdravljeno je višeminutnim ovacijama publike, a zatim i ovenčano Gran Prijem za najbolji film na Festivalu autorskog filma.Film je upravo prikazan u zavničnom programu Festivala u Roterdamu. Ne propustite film o kojem svi pričaju!

Ekskluzivno u Dvorani Kulturnog centra Beograda!

Karte u pretprodaji od utorka 4.2.2020.

Loading...