ОНЛИНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ (уметност у доба изолације) са Аном Недељковић

04.04.2020., 17:00

ОНЛИНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ
(уметност у доба изолације)
суботом и недељом од 17 до 20.00, током априла

Програм је намењен младима од 15 до 25 година

Поздрав свим учесницима КЦБ радионица!

Надам се да сте ви и сви око вас добро у овој објективно компликованој и надреалној ситуацији.
Изолација код куће (осим сто је неопходна) сигурно није претерано забавна, али ако покушамо да гледамо са позитивне стране, ођедном се појавило слободно време које можете да посветите уметности, развоју креативности и сопственом усавршавању…

Ја сам ту да помогнем колико могу!

Дакле, суботом и недељом (држимо се устаљених термина) од 17.00 до 20.00 (тада сте вероватно код куће, чак и ако имате пса…) на располагњу сам вам преко Скyпе-а за консултације. Гледам ваше цртеже, скице, фотке, текстове, успеле и неуспеле експерименте, дискутујемо и покушавам да помогнем да своје креативне идеје развијете и реализујете (као и на радионицама).

Консултације можете да закажете појединачно или у мањим групама. Планирани термини су по 40 минута.

Конкретније, добродошли су сви заинтересовани, а посебно:

А)
они који имају (почетну) идеју за неки уметнички рад – цртеж, слика, фотографија, анимирани филм, кратки филм и слично..или би желели да имају почетну идеју. Није неопходно да имате било шта нацртано, написано, само добру вољу. Наравно, ако већ имате нешто за почетак, биће корисно.
Идеју бисмо развијали од викенда до викенда, а када се „све ово“ заврши, план је да у КЦБ-у направимо једну озбиљну изложбу, а можемо да снимамо и филм.
(подсетник: компликовани историјски тренуци увек су инспиративни за уметност)

Б)
ако су некоме потребне консултације око већ постојећих радова (цртежи за пријемни, анимирани филм на коме неко ради и сл.)

Пријављивање: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWZ1n8fLyAHsXYwIylU0DnvgP_xoDoZb51Sp-pY1ARyQg0gw/viewform
Попуните формулар (име и презиме, мејл адреса и скyпе налог), након чега вам термин и даља упутства стижу на мејл.

Моја биографија (за сваки случај, да се види у шта се разумем, у шта не) је у наставку.

Искористите време креативно и видимо се ускоро! За почетак, онлине…

___________________________

Ана Недељковић рођена је 1978. године у Београду. Дипломирала је и докторирала сликарство на Факултету ликовних уметности у Београду. Бави се визуелном уметношћу (цртеж, инсталације, анимирани филм) и едукацијом. Од 2013. године у Културном центру Београда уређује и води едукативне програме чији је посебан фокус на популаризацији савремене визуелне уметности и ауторског филма.
Њен први анимирани филм Rabbitland (2013, у сарадњи са Николом Мајдаком Јр.) на Берлиналу је награђен Кристалним медведом, приказан је на преко сто фестивала широм света, а освојио је и бројне друге награде. Њихов други заједнички филм “Непутовања” (2018) такође је приказан на бројним фестивалима укључујучи Берлинале, Annecy и , квалификован је за Оскара и номинован за Annie награду. Тренутно раде на новом анимираном филму О новцу и срећи, а поред ауторске анимације, у оквиру Rabbitland студија реализује и бројне комерцијалне анимиране пројекте

Loading...