58. Октобарски салон – Београдско бијенале: ОТВОРЕНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПЕРФОРМАНСУ УМЕТНИКА ДАВИДА БАЛУЛЕ

19.02.2021-07.03.2021, 00:00
-

58. Октобарски салон – Београдско бијенале
ОТВОРЕНИ ПОЗИВ
ЗА УЧЕШЋЕ У ПЕРФОРМАНСУ УМЕТНИКА ДАВИДА БАЛУЛЕ

У оквиру изложбе 58. Октобарског салона – Београдског бијенала биће изведен перформанс уметника Давида Балуле и овом приликом позивамо све заитересоване, без икаквих ограничења, да се пријаве за учешће у перформансу посвећеном песми птица. Учесници би требало да имитирају гласове птица, са или без специјалних пиштаљки, које ће добити. Неопходно је да они који желе да се пријаве имају жељу да уче и следе упутства, импровизују али остану фокусирани на публику. Перформанс ће бити сниман. Добро дошли су глумци, певачи, свирачи дувачких инструмената и други музичари.

Молимо вас да пошаљете ваш контакт и кратку, описну биографију на енглеском језику на мејл адресу: jovana.radovanovic@kcb.org.rs, након чега ћете бити обавештени о даљој процедури. Избор ће бити обављен преко видео позива са уметником Давидом Балулом, који ће дати упутства за даљи рад. Тим Културног центра Београда је одговоран за реализацију перформанса.

Перформанс је планиран да буде изведен током отварања 58. Октобарског салона – Београдског бијенала, 4. јуна 2021. године.

Рок за слање пријава је 7. март 2021. године.

Loading...