ARTEDU RADIONICA PREDSTAVLJA: PREMIJERA FILMA ANDREJA TOMINA “KRAJ”

31.03.2021., 16:00

ARTEDU RADIONICA PREDSTAVLJA:
PREMIJERA FILMA ANDREJA TOMINA “KRAJ”

U okviru programa promocije mladih autora, učesnika Artedu radionica, premijerno vam predstavljamo film “Kraj” u režiji Andreja Tomina.

O filmu:

Boris je mladić koji pokušava da se izbori sa svojim emotivnim problemima i pronađe sebe. Život na društvenoj margini, loš odnos sa samohranom majkom, manjak ljubavi, problemi su sa kojim se on svakodnevno susreće… Ipak, nakon što mu Miloš, ortak iz kraja, predloži da zajedno obiju stan, Boris se suočava sa izazovom koji može njegov život da odvede na dve različite strane.

Trajanje filma: 20’ 30’’

Ko je Andrej Tomin?

Zovem se Andrej Tomin, imam 15 godina, i veliki sam zaljubljenik u filmove. Volim da ih gledam, analiziram, režiram, snimam, pišem i čitam o sedmoj umetnosti uopšte… Od svoje pete godine pohađam časove glume, ali mi je sve jasnije da je moj životni poziv filmska režija. Trenutno idem u Filološku gimnaziju, a plan mi je da posle završene srednje škole upišem FAMU u Pragu ili FDU u Beogradu i završim smer filmske i televizijske režije. Za sada sam snimio 10 kratkih igranih i dokumentarnih filmova i nadam se da ću ih u budućnosti snimati još više.

Ekipa filma:

Režija i scenario: Andrej Tomin
Sekretarica režije i asistent na snimanju: Mila Miljković
Producent: Andrej Tomin
Izvršni producent: Andrej Tomin i Vukašin Đorđević
Direktor fotografije i montažer: Andrej Tomin
Snimatelj zvuka: Mila Miljković, Nemanja Stanković i Mihailo Lazić
Scenografija i rekvizita: Andrej Tomin
Šminka i praktični efekti: Mila Miljković, Ana Knežević i Lena Teofilović
Prevoz: Dejan Tomin
Dizajner logo-a: Mihailo Lazić
Klapa: Mihailo Lazić, Nemnja Stanković i Lena Teofilović

Uloge: :

Vukašin Đorđević
Marko Miljković
Ana Knežević
Nemanja Stanković

Šta je Artedu radionica?

Artedu radionica je serija programa za mlade koja se od 2013. godine održava u Kulturnom centru Beograda. Osnovna ideja programa je popularizacija savremene vizuelne umetnosti i autorskog filma kao i aktivna participacija mladih u kreiranju programa Centra. Do sada su u okviru ovog programa održane brojne radionice i izložbe. Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o našim edukativnim programima pratite nas na društvenim mrežama: Facebook stranici, Instagram profilu i YouTube kanalu Kulturnog centra Beograda ili se prijavite na našu mejling listu (pošaljite podatke na ana.nedeljkovic@kcb.rs)

Program se održava u okviru edukativnih programa Kulturnog centra Beograda

Zbog epidemioloških mera program nije otvoren za javnost.

 

Loading...