АРТЕДУ РАДИОНИЦА ПРЕДСТАВЉА: ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА АНДРЕЈА ТОМИНА “КРАЈ”

31.03.2021., 16:00

АРТЕДУ РАДИОНИЦА ПРЕДСТАВЉА:
ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА АНДРЕЈА ТОМИНА “КРАЈ”

У оквиру програма промоције младих аутора, учесника Артеду радионица, премијерно вам представљамо филм “Крај” у режији Андреја Томина.

О филму:

Борис је младић који покушава да се избори са својим емотивним проблемима и пронађе себе. Живот на друштвеној маргини, лош однос са самохраном мајком, мањак љубави, проблеми су са којим се он свакодневно сусреће… Ипак, након што му Милош, ортак из краја, предложи да заједно обију стан, Борис се суочава са изазовом који може његов живот да одведе на две различите стране.

Трајање филма: 20’ 30’’

Ко је Андреј Томин?

Зовем се Андреј Томин, имам 15 година, и велики сам заљубљеник у филмове. Волим да их гледам, анализирам, режирам, снимам, пишем и читам о седмој уметности уопште… Од своје пете године похађам часове глуме, али ми је све јасније да је мој животни позив филмска режија. Тренутно идем у Филолошку гимназију, а план ми је да после завршене средње школе упишем ФАМУ у Прагу или ФДУ у Београду и завршим смер филмске и телевизијске режије. За сада сам снимио 10 кратких играних и документарних филмова и надам се да ћу их у будућности снимати још више.

Екипа филма:

Режија и сценарио: Андреј Томин
Секретарица режије и асистент на снимању: Мила Миљковић
Продуцент: Андреј Томин
Извршни продуцент: Андреј Томин и Вукашин Ђорђевић
Директор фотографије и монтажер: Андреј Томин
Сниматељ звука: Мила Миљковић, Немања Станковић и Михаило Лазић
Сценографија и реквизита: Андреј Томин
Шминка и практични ефекти: Мила Миљковић, Ана Кнежевић и Лена Теофиловић
Превоз: Дејан Томин
Дизајнер лого-а: Михаило Лазић
Клапа: Михаило Лазић, Немња Станковић и Лена Теофиловић

Улоге: :

Вукашин Ђорђевић
Марко Миљковић
Ана Кнежевић
Немања Станковић

Шта је Артеду радионица?

Артеду радионица је серија програма за младе која се од 2013. године одржава у Културном центру Београда. Основна идеја програма је популаризација савремене визуелне уметности и ауторског филма као и активна партиципација младих у креирању програма Центра. До сада су у оквиру овог програма одржане бројне радионице и изложбе. Уколико желите да добијате редовне информације о нашим едукативним програмима пратите нас на друштвеним мрежама: Facebook страници, Instagram профилу i YouTube kanalu Kulturnog centra Beograda или се пријавите на нашу мејлинг листу (пошаљите податке на ana.nedeljkovic@kcb.rs)

Програм се одржава у оквиру едукативних програма Културног центра Београда

Због епидемиолошких мера програм није отворен за јавност.

 

Loading...