ARTEDU RADIONICA: ONLINE KONSULTACIJE – OD IDEJE DO REALIZACIJE UMETNIČKOG RADA

03.04.2021., 12:00

ARTEDU RADIONICA: ONLINE KONSULTACIJE
OD IDEJE DO REALIZACIJE UMETNIČKOG RADA
Subota 3. april od 12.00 do 16.00

Program vodi Ana Nedeljković

Program je namenjen mladima od 15 do 25 godina.

Pozdrav svim učesnicima Artedu radionica!

Ove subote nastavljamo da se družimo online i razvijamo vaše kreativne ideje.  Pričamo o vašim skicama, fotkama, tekstovima, filmovima, uspelim i neuspelim eksperimentima i pokušavam da pomognem da svoje kreativne ideje razvijete i realizujete (kao i na radionicama).

Konsultacije možete da zakažete pojedinačno ili u manjim grupama. Planirani termini su po 40 minuta.

Konkretnije, dobrodošli su svi zainteresovani, a posebno:

A) oni koji imaju (početnu) ideju za neki umetnički rad – crtež, slika, fotografija, animirani film, kratki film i slično.

B) ako su nekome potrebne konsultacije oko već postojećih radova (crteži za prijemni, film na kome neko radi i sl.).

Prijavljivanje na ana.nedeljkovic@kcb.org.rs .

Potrebni podaci: ime, prezime, škola, razred/fakultet, godina, mejl adresa, broj mobilnog.

Zoom link za konsultacije dobijate kad se prijavite.

___________________________

Ana Nedeljković rođena je 1978. godine u Beogradu. Diplomirala je i doktorirala slikarstvo na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu. Bavi se vizuelnom umetnošću (crtež, instalacije, animirani film) i edukacijom. Od 2013. godine u Kulturnom centru Beograda uređuje i vodi edukativne programe čiji je poseban fokus na popularizaciji savremene vizuelne umetnosti i autorskog filma.
NJen prvi animirani film Rabbitland (2013, u saradnji sa Nikolom Majdakom Jr.) na Berlinalu je nagrađen Kristalnim medvedom, prikazan je na preko sto festivala širom sveta, a osvojio je i brojne druge nagrade. Njihov drugi zajednički film „Neputovanja“ (2018) takođe je prikazan na brojnim festivalima uključujuči Berlinale, Annecy i kvalifikovan je za Oskara i nominovan za Annie nagradu. Trenutno rade na novom animiranom filmu „O novcu i sreći“, a pored autorske animacije, u okviru Rabbitland studija realizuje i brojne komercijalne animirane projekte.

Loading...