KCB RADIONICA: DECHKOTZAR

30.05.2021., 12:00

KCB RADIONICA: DECHKOTZAR
Radionicu vodi Nikola Radojčić, grafički dizajner (studio Braća Burazeri)
Nedelja , 30. 5. 2021, od 12.00 do 15.00
Galerija Artget, Trg Republike 5/I

Posle dužeg vremena, ponovo se vidimo uživo!
Ovog vikenda družimo se sa grafičkim dizajnerom Nikolom Radojčićem, koji sa svojim bratom Nenadom vodi dizajn studio Braća Burazeri i modni brend Dechkotzar.

Tema radionice će biti proces pronalaženja kreativnog rešenja za majicu, jer je majica kao medij idealan format za promociju svog rada i prenošenje poruke, uostalom i medij pomoću kojeg smo se nas dvojica izborili za prepoznatljivost kao dizajneri.

Dobro došli!

Nikola Radojčić, grafički dizajner iz Beograda, koji sa svojim bratom Nenadom vodi dizajn studio Braća Burazeri i modni brend Dechkotzar. Krajem devedesetih crtanje grafita je bilo njihova ulaznica u svet vizuelnih umetnosti, a 2001. dolaze i prvi profesionalni angažmani iz sfere grafičkog dizajna – prvi logotipi i posteri za koncerte i žurke. Te godine je nastala i prva Dechkotzar majica. Od 2002. do 2011. bili su dizajneri u kreativnom timu B92, a nakon toga nastavljaju svoju karijeru kao freelanceri. Specijalizovali su se za kreiranje vizuelnih identiteta, animaciju (motion graphics), ilustraciju i dizajn pakovanja.

https://bracaburazeri.com
https://www.instagram.com/bracaburazeri/

Trenutno se u Beogradskom izlogu nalazi pop-up prodavnica sa prepoznatljivo dizajniranim proizvodima koje potpisuje dvojac Dechkotzar.

…………………

Radionica se održava u okviru edukativnih programa Kulturnog centra Beograda i namenjena je mladima od 15 do 25 godina.

Prijavljivanje na arteduradionice@gmail.com

Podrebni podaci: ime, prezime, škola, razred/fakultet, godina, mejl adresa, broj mobilnog.Broj mesta je ograničen na makismalno 10 učesnika

Tokom trajanja programa Kulturni centar Beograda će preduzeti sve potrebne mere zaštite u skladu sa važećim propisima za okupljanje u zatvorenim prostorima.

Loading...