КЦБ РАДИОНИЦА: DECHKOTZAR

30.05.2021., 12:00

КЦБ РАДИОНИЦА: DECHKOTZAR
Радионицу води Никола Радојчић, графички дизајнер (студио Браћа Буразери)
Недеља , 30. 5. 2021, од 12.00 до 15.00
Галерија Артгет, Трг Републике 5/И

После дужег времена, поново се видимо уживо!
Овог викенда дружимо се са графичким дизајнером Николом Радојчићем, који са својим братом Ненадом води дизајн студио Браћа Буразери и модни бренд Dechkotzar.

Тема радионице ће бити процес проналажења креативног решења за мајицу, јер је мајица као медиј идеалан формат за промоцију свог рада и преношење поруке, уосталом и медиј помоћу којег смо се нас двојица изборили за препознатљивост као дизајнери.

Добро дошли!

Никола Радојчић, графички дизајнер из Београда, који са својим братом Ненадом води дизајн студио Браћа Буразери и модни бренд Децхкотзар. Крајем деведесетих цртање графита је било њихова улазница у свет визуелних уметности, а 2001. долазе и први професионални ангажмани из сфере графичког дизајна – први логотипи и постери за концерте и журке. Те године је настала и прва Dechkotzar мајица. Од 2002. до 2011. били су дизајнери у креативном тиму Б92, а након тога настављају своју каријеру као freelanceri. Специјализовали су се за креирање визуелних идентитета, анимацију (motion graphics), илустрацију и дизајн паковања.

https://bracaburazeri.com
https://www.instagram.com/bracaburazeri/

Тренутно се у Београдском излогу налази pop-up продавница са препознатљиво дизајнираним производима које потписује двојац Dechkotzar.

…………………

Радионица се одржава у оквиру едукативних програма Културног центра Београда и намењена је младима од 15 до 25 година.

Пријављивање на arteduradionice@gmail.com

Подребни подаци: име, презиме, школа, разред/факултет, година, мејл адреса, број мобилног.Број места је ограничен на макисмално 10 учесника

Током трајања програма Културни центар Београда ће предузети све потребне мере заштите у складу са важећим прописима за окупљање у затвореним просторима.

Loading...