КЦБ ФИЛМСКЕ РАДИОНИЦЕ: ГЛУМА

27.11.2021., 12.00 - 16.00

КЦБ ФИЛМСКЕ РАДИОНИЦЕ: ГЛУМА
Радионицу води Никола Ракочевић, глумац
Субота 27. новембра од 12.00 до 16.00
Дворана Културног центра Београда, Коларчева 6

Радионица је намењена младима од 15 до 25 година

Спремни смо за филм, а ти?

Кроз серију радионица у Културном центру Београда, сваке суботе или недеље до краја децембра имаћеш прилику да се упознаш са филмским занимањима и свим сегементима стварања филма. Почињемо уводном радионицом о сценарију, а потом обрађујемо секторе режије, продукције, камере, сценографије, костима и завршавамо радионицама о глуми на филму, филмској музици и монтажи.

Ако си страствени познавалац филма, средњшколац који планира да упише филмску академију, или студент који више времена проводи у гледању филмова него у спремању испита – пошаљи пријаву и прикључи се филмској екипи КЦБа! Можеш да присуствујеш појединачним радионицама, а ако си прави филмски ентузијаста очекујемо те сваког викенда!

Глума на филму са Николом Ракочевићем

Како изгледа бавити се глумом – глумом на филму?

Зашто сви желе да се баве глумом? Које особине су неопходне како бисте се бавили глумом и како се уопште постаје глумац? Суботу посвећујемо дружењу са Николом Ракочевићем који ће нам представити шта све са собом носи једна од најпожељнијих професија у филмској индустрији.

Ко је Никола Ракочевић?

Никола Ракочевић је глумац из Србије који иза себе има преко 40 позоришних, филмских и телевизијских улога и запажене награде, као што је титула „Европске звезде у успону“ која му је уручена у Берлину као једном од 10 најбољих европских младих глумаца. Његов таленат запажен је у бројним остварењима од којих се истичу филмови „Шејтанов раник“, „Кругови“, „Шишање“, као и ТВ серије „Сумњива лица“ и „Јутро ће променити све“. Осим успеха на филму, Никола је стални члан Југослевноског драмског позоришта, али неретко је присутан и на независној позоришној сцени.

Пријављивање:

На мејл arteduradionice@gmail.com
послати следеће податке: име, презиме, годиште, школа, разред / (ако студирате) факултет, година, мејл, број мобилног
(предлажемо да се пријавите што пре пошто је број места ограничен)
Радионица је бесплатна.

Програм је подржан од стране Министарства културе и информисања Републике Србије
Програм се одржава у оквиру едукативних програма Културног центра Београда

Loading...