Konkurs za učešće na zimskom Prepad festivalu

10.11.2021-20.12.2021, 00:00

Konkurs za učešće na zimskom Prepad festivalu
Konkurs je otvoren od 10. novembra do 20. decembar 2021.

Organizacioni tim Prepada otvara konkurs za mlade umetnike od 14 do 19 godina u potrazi za ljudima koji će izlagati i nastupati na zimskom Prepad festivalu koji će se održati u februaru 2022. godine. Konkurs je otvoren od 10. novembra do 20. decembra. U obzir dolaze svi likovni umetnici*, fotografi, reditelji, pesnici i muzičari koji imaju želju da se predstave sa nekoliko radova, filmom, ili setom od nekoliko pesama u Kulturnom centru Beograda.
Prijave se šalju putem mejla
prepad.festival@gmail.com
Tu očekujemo i sva pitanja vezana za konkurs i festival.

Sve informacije o konkursu nalaze se na instagram stranici @prepad.fest.

Prepad je inicijativa mladih kreativaca spremnih da se pridruže našoj široj kulturno-umetničkoj sceni. Već drugi put organizujemo Prepad festival u Kulturnom centru Beograda, i njegova zimska varijanta nosi ime Prehlad. Održaće se od 5. do 7. februara 2022. godine.

Ove godine u junu omogućili smo grupi fotografa, slikara, reditelja i muzičara da predstave svoj rad Beogradu. Sada ponovo radimo isto, mada, nadamo se još bolje nego prošli put. Otvaramo konkurs za umetnike od 14-19 godina, (ovaj put uključujući i one koji pišu poeziju), kako bismo došli do novih ljudi i ohrabrili ljude naših godina da umetnost koju stvaraju i pokažu.

Loading...