Конкурс за учешће на зимском Препад фестивалу

10.11.2021-20.12.2021, 00:00

Конкурс за учешће на зимском Препад фестивалу
Конкурс је отворен од 10. новембра до 20. децембар 2021.

Организациони тим Препада отвара конкурс за младе уметнике од 14 до 19 година у потрази за људима који ће излагати и наступати на зимском Препад фестивалу који ће се одржати у фебруару 2022. године. Конкурс је отворен од 10. новембра до 20. децембра. У обзир долазе сви ликовни уметници*, фотографи, редитељи, песници и музичари који имају жељу да се представе са неколико радова, филмом, или сетом од неколико песама у Културном центру Београда.
Пријаве се шаљу путем мејла
prepad.festival@gmail.com
Ту очекујемо и сва питања везана за конкурс и фестивал.

Све информације о конкурсу налазе се на инстаграм страници @prepad.fest.

Препад је иницијатива младих креативаца спремних да се придруже нашој широј културно-уметничкој сцени. Већ други пут организујемо Препад фестивал у Културном центру Београда, и његова зимска варијанта носи име Прехлад. Одржаће се од 5. до 7. фебруара 2022. године.

Ове године у јуну омогућили смо групи фотографа, сликара, редитеља и музичара да представе свој рад Београду. Сада поново радимо исто, мада, надамо се још боље него прошли пут. Отварамо конкурс за уметнике од 14-19 година, (овај пут укључујући и оне који пишу поезију), како бисмо дошли до нових људи и охрабрили људе наших година да уметност коју стварају и покажу.

Loading...