InFLUenca 2 – Нови медији ФЛУ

03.03.2022-07.04.2022, 12:00-20:00

Галерија Подроом, Трг републике 5/-1
InFLUenca 2 – Нови медији ФЛУ
3. 3 – 7. 4. 2022.
Отварање: четвртак, 3. март у 19 сати

Излагачи: Богдан Пађен, Вељко Станојевић и Лола Петровић, Виктор Цвејић, Данило Бурсаћ, Деа Џанковић, Јована Симанић, Катарина Бабарогић, Лила Јездовић, Лука Јоксимовић, Милица Билановић, Мина Јововић, Павле Бановић и Вања Жунић, Робин Козле, Софија Милошевић, Тијана Петровић

Кустоси: Зоран Тодоровић, Владимир Николић и Владан Јолер

Пројекат InFLUenca замишљен је као дугорочна сарадња између професора и студената са Одсека за Нове медије ФЛУ и галерије Подроом Културног центра Београда. Сарадња се огледа у пројектованом низу бијеналних изложби, које представљају преглед уметничких и педагошких пракси на Одсеку за Нове медије на Факултету ликовних уметонсти у Београду, према избору наставника Зорана Тодоровића и Владимира Николића, а ове године и Владана Јолера, професора на Одсеку Нови ликовни медији на Академији уметности у Новом Саду.

Изложбом се обухватају радови студената од прве године основних до завршне године мастер студија. На овогодишњем, другом издању InFLUenca биће представљено 16 радова студената свих година и нивоа студија настали у протекле две године.

Loading...