Promocija knjige „U traganju za odgovorima“ Vesne Kostić

15.04.2022., 19:00

Promocija knjige „U traganju za odgovorima“ Vesne Kostić
Galerija Artget
Trg Republike 5/1
Petak, 15.4.2022. u 19.00

Učesnici: Slađana Belko iz Instituta Belko i autorka
U okviru promocije, space drum će svirati Jasna Jovićević

Knjiga „U traganju za odgovorima“ predstavlja vrstu priručnika koji može u današnje zahtevno vreme velikog ubrzanja, nesigurnosti i stalnih promena biti od velike pomoći čitaocima i tragaocima za odgovorima na razlicita životna pitanja. Kroz lične primere autorka je podelila svoja iskusva u primeni različitih mentalnih tehnika koje su joj pomogle da prevaziđe zahtevne životne faze, situacije i izazove. Majndfulnes je poslednjih decenija doživeo pravi procvat u celom svetu prvenstveno zbog jednostavnih, lako primenljivih tehnika koje uz malo upornosti u praktikovanju mogu u velikoj meri značajno promeniti kvalitet života u pozitivnom smeru. Na jednostavan, otvoren način ova kniga približava čitaocima jedan drugačiji pogled na ljudski mozak, emocije, kao i na sam svet u kome živimo. Ono što je možda najvažnije, knjiga pruža čitaocima detaljna uputstva za ličnu praksu, dopunjena je audio-vežbama i ostalim jednostavnim tehnikama za svakodnevnu primenu majndfulnesa. Čitaoci koristeći ovu knjigu mogu da steknu svoje početno, autentično lično iskustvo.

O autorki
Vesna Kostić se tokom poslednjih dvadesetpet godina bavi praktikovanjem tehnika koje se zasnivaju na razvoju svesnosti i pažnje. Osnivač Mindfulness centra Beograd www.mindfulness.rs kao i Bg joga centra www.joga.co.rs
Sertifikovani je instruktor Mindfulness-a (MBSR-Mindfulness Based Stress Reduction). Takođe, prvi je sertifikovani trener programa za razvoj Emocionalne Inteligencije na bazi Mindfulness-a razvijenog i testiranog u Guglu, Search Inside Yourelf©. Licencirani je instruktor joge. Posebno se u svom radu bavi istraživanjem i korišćenjem razlicitih tehnika u oblasti kontrole stresa, posledica burn-out-a i prevazilaženju traume. Autor je mnogih projekata a tokom proteklih godina je samostalno vodila brojne internacionalne programe, seminare i povlačenja.

Loading...