Промоција књиге „У трагању за одговорима“ Весне Костић

15.04.2022., 19:00

Промоција књиге „У трагању за одговорима“ Весне Костић
Галерија Артгет
Трг Републике 5/1
Петак, 15.4.2022. у 19.00

Учесници: Слађана Белко из Института Белко и ауторка
У оквиру промоције, space drum ће свирати Јасна Јовићевић

Књига „У трагању за одговорима“ представља врсту приручника који може у данашње захтевно време великог убрзања, несигурности и сталних промена бити од велике помоћи читаоцима и трагаоцима за одговорима на разлицита животна питања. Кроз личне примере ауторка је поделила своја искусва у примени различитих менталних техника које су јој помогле да превазиђе захтевне животне фазе, ситуације и изазове. Мајндфулнес је последњих деценија доживео прави процват у целом свету првенствено због једноставних, лако применљивих техника које уз мало упорности у практиковању могу у великој мери значајно променити квалитет живота у позитивном смеру. На једноставан, отворен начин ова книга приближава читаоцима један другачији поглед на људски мозак, емоције, као и на сам свет у коме живимо. Оно што је можда најважније, књига пружа читаоцима детаљна упутства за личну праксу, допуњена је аудио-вежбама и осталим једноставним техникама за свакодневну примену мајндфулнеса. Читаоци користећи ову књигу могу да стекну своје почетно, аутентично лично искуство.

О ауторки
Весна Костић се током последњих двадесетпет година бави практиковањем техника које се заснивају на развоју свесности и пажње. Оснивач Mindfulness центра Београд www.mindfulness.rs као и Бг јога центра www.joga.co.rs
Сертификовани је инструктор Mindfulness-а (MBSR-Mindfulness Based Stress Reduction). Такође, први је сертификовани тренер програма за развој Емоционалне Интелигенције на бази Mindfulness-а развијеног и тестираног у Гуглу, Search Inside Yourelf©. Лиценцирани је инструктор јоге. Посебно се у свом раду бави истраживањем и коришћењем разлицитих техника у области контроле стреса, последица burn-out-а и превазилажењу трауме. Аутор је многих пројеката а током протеклих година је самостално водила бројне интернационалне програме, семинаре и повлачења.

Loading...