ПОП-АП КЊИЖАРА У МАЈУ

15.05.2023-31.05.2023, 12:00

КЦБ ПОП-АП КЊИЖАРА

Културни центар Београда ће од 15. до 31. маја у предпростору Галерије АРТГЕТ поставити поп-ап књижару испуњену насловима које је Центар објавио у оквиру свог издавачког програма и каталозима који су пратили Октобарски салон и изложбене поставке које је остварила Ликовна редакција.

У овом периоду, посетиоци ће имати прилику да издања Центра набаве по значајно сниженим ценама, разговарају са запосленима у Центру који обликују програмске целине и упознају се са програмима који су предвиђени за текућу годину.

Концептуална претпоставка поп-ап зона, поред тога што оне подразумевају интервенисање у јавни простор и његово редефинисање, огледа се у преиспитивању идеје традиционалне продаје и природе трансакције која је у њеној основи. Из тог разлога, у пролећној поп-ап целини предвиђен је део са поклон-књигама које ће бити расположиве посетиоцима који се одлуче за неко од издања Центра.

КЦБ поп-ап поставку остварује као део програма пратећих делатности Београдског излога, а у пресеку сарадње Ликовне и Књижевно-трибинске редакције, са намером да истакне значај и домете умрежавања ликовно и књижевно усмерених програмски пракси, афирмише стратегије заједничког културног деловања и припреми терен за даље сарадње у регистру издаваштва и културне размене.

Попис и ценовни регистар наслова можете погледати ОВДЕ.

Поп-ап књижарска зона КЦБ-а отворена је две недеље, од понедељка до суботе у периоду од 12 до 20ч.

Добро дошли!

Loading...