Fotografska radionica OGLED O PERCEPCIJI

03.06.2023-10.06.2023, 12:00-20:00

Fotografska radionica OGLED O PERCEPCIJI

Radionicu vodi Srđan Veljović
u Galeriji Artget KCB, Trg Republike 5/1
3 – 10. 6. 2023.

 

Kao program uz izložbu Tri pogleda. Ogled o percepciji autora Milene Petronijević, Milana Dobrića i Biljane Dobrić, u Kulturnom centru grada Beograda održaće se i radionica Ogled o percepciji pod vođstvom Srđana Veljovića, fotografa i umetničkog direktora galerije Artget u 2023. godini.

Cilj radionice je mali ogled o osobenosti svakog fotografskog pogleda. Radionica je zamišljena kao otvorena platforma gde bi se, polazeći od interesovanja i želja polaznika krenulo ka definisanju svrsishodnih načina upotrebe fotografije kao načina izražavanja.

Radionica će se održati u dva termina – u prvom terminu će se polaznici predstavljati i međusobno upoznati kratkim serijama fotografija koje svaki polaznik prilaže, te definisati zadatak kojim će se polaznici baviti do narednog termina. U drugom terminu se kroz razgovor analiziraju fotografije proistekle iz zadatka, i diskutuje o načinima prezentacije radova.

Radionica je namenjena svima koji se profesionialno ili amaterski bave fotografijom i odvijaće se u Galeriji Artget, Trg republike 5/1, Beograd 3. i 10. juna 2023, od 11.00 do 13.00. Broj polaznika je ograničen na maksimum 15, a odabir učesnika će se vršiti na osnovu poslatih prijava. Radionica je besplatna za odabrane učesnike.

Molimo zainteresovane učesnike da u prijavi u  PDF formatu ne većem od 10 MB dostave sledeće podatke:
· Ime i prezime kandidata
· Godina rođenja
· Kontakt telefon i imejl adresa
· 10 odabranih fotografija

Prijavu dostaviti do 1. juna u ponoć na imejl adresu: kcb@kcb.org.rs sa naznakom Radionica Ogled o percepciji.
Odabrani polaznici Radionice biće obavešteni o učešću u petak 2. juna do 16 časova.

 

Dobro došli na Ogled o percepciji u Galeriji Artget!

 

 

Fotografije Tanja Drobnjak

 

 

Loading...