Letnja pauza u DKC

13.07.2023-22.08.2023, 18:00

Poštovani posetioci Dvorane Kulturnog centra Beograda,

Završena je još jedna sezona tokom koje je, kao i uvek, DKC bio bioskop kvalitetnog umetničkog filma, mesto susretanja publike i autora, mesto žive razmene mišljenja i druženja. Hvala vam za posetu, poverenje i podršku tokom protekle sezone!

ŠTA NAS ČEKA U NAREDNOJ SEZONI?

Bioskop ćemo ponovo otvoriti 23. avgusta, kada ćemo tradicionalno premijerno prikazati radove mladih filmskih autora iz svih krajeva sveta koji će zajedno snimiti tri dokumentarna filma u okviru Međunarodnog studentskog filmskog kampa INTERAKCIJA.

Akcenat cele jesenje sezone je 60 godina rada bioskopa uz poseban program. Rezervišite datume 19-22. oktobar za DKC!

Krajem septembra očekujte FESTIVAL SRPSKOG FILMA FANTASTIKE.

Oktobar je tradiocionalno rezervisan za popularni GETE FEST koji će doneti izbor najboljih nemačkih filmova u proteklih godinu dana.

Novembar donosi velike filmske poslastice – nova izdanja SLOBODNE ZONE, FESTIVALA AUTORSKOG FILMA, kao i DANA SAVREMENOG IZRAELSKOG FILMA koji će predstaviti najzanimljivija recentna filmska ostvarenja.

Tokom prve nedelje decembra nastavljaju se projekcije najboljih autorskih filmova iz celog sveta u okviru FESTIVALA AUTORSKOG FILMA, a 21. decembra očekuje nas festival NAJKRAĆI DAN sa izborom kratkih filmova.

Vidimo se ponovo 23. avgusta!

VAŠ BIOSKOP DOBROG FILMA

 

Loading...