ANDRIJA GERIĆ: JAK U GLAVI, U ŠKOLI I U SALI!

10.10.2023., 19:00

Utorak, 10. oktobar sa početkom u 19 sati
Dvorana Kulturnog centra Beograda, Kolarčeva 6
Ulaz je slobodan – prijave su obavezne putem veze

 

ANDRIJA GERIĆ: JAK U GLAVI, U ŠKOLI I U SALI!

Tribina

 

Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, Nacionalna geografija Srbija 10. oktobra organizuje tribinu o mentalnom zdravlju mladih u sportu, sa olimpijskim šampionom Andrijom Gerićem.

Bavljenje sportom je važan deo odrastanja i pravilnog razvoja. Fizička aktivnost doprinosi boljem razvoju mozga isto koliko i motorike. Razvija različite veštine za snalaženje u svetu koji nas okružuje.

Od potrebe za zdravim razvojem, kod mnogih mladih bavljenje sportom preraste u nešto ozbiljnije i postane više od hobija. Tada se od mladih sportista očekuje mnogo, a da im ta očekivanja ne postanu opterećenje, a da sport ostane ljubav i aktivnost u kojoj uživaju, Nacionalna geografija Srbija, 10. oktobra, na Svetski dan mentalnog zdravlja, organizuje tribinu pod nazivom JAKI U GLAVI, U ŠKOLI I U SALI! Tribinu će držati Andrija Gerić, proslavljeni olimpijski šampion sa 20 godina iskustva u vrhunskom odbojkaškom sportu.

Posle uspešne sportske karijere Andrija Gerić se akademski edukovao i stekao zvanje diplomiranog psihologa i u isto vreme završio NLP metodologiju za Mentalnog trenera (kouča). Danas radi sa mnogim sportistima i pomaže im da postignu vrhunske rezultate koristeći mentalnu snagu.

Našu želju da pomognemo razvoj mladih sportista prepoznala je i kompanija Galenika koja se projektu pridružila s platformom Zdravo dvadesete! „Zdravo dvadesete“održivi su i društvenoodgovorni projekat, namenjen studentima i publici od 18 do 29 godina sa ciljem pružanja relevantnih informacija o oblasti mentalnog i fizičkog zdravlja.

Loading...