АНДРИЈА ГЕРИЋ: ЈАК У ГЛАВИ, У ШКОЛИ И У САЛИ!

10.10.2023., 19:00

Уторак, 10. октобар са почетком у 19 сати
Дворана Културног центра Београда, Коларчева 6
Улаз је слободан – пријаве су обавезне путем везе

 

АНДРИЈА ГЕРИЋ: ЈАК У ГЛАВИ, У ШКОЛИ И У САЛИ!

Трибина

 

Поводом Светског дана менталног здравља, Национална географија Србија 10. октобра организује трибину о менталном здрављу младих у спорту, са олимпијским шампионом Андријом Герићем.

Бављење спортом је важан део одрастања и правилног развоја. Физичка активност доприноси бољем развоју мозга исто колико и моторике. Развија различите вештине за сналажење у свету који нас окружује.

Од потребе за здравим развојем, код многих младих бављење спортом прерасте у нешто озбиљније и постане више од хобија. Тада се од младих спортиста очекује много, а да им та очекивања не постану оптерећење, а да спорт остане љубав и активност у којој уживају, Национална географија Србија, 10. октобра, на Светски дан менталног здравља, организује трибину под називом ЈАКИ У ГЛАВИ, У ШКОЛИ И У САЛИ! Трибину ће држати Андрија Герић, прослављени олимпијски шампион са 20 година искуства у врхунском одбојкашком спорту.

После успешне спортске каријере Андрија Герић се академски едуковао и стекао звање дипломираног психолога и у исто време завршио НЛП методологију за Менталног тренера (коуча). Данас ради са многим спортистима и помаже им да постигну врхунске резултате користећи менталну снагу.

Нашу жељу да помогнемо развој младих спортиста препознала је и компанија Галеника која се пројекту придружила с платформом Здраво двадесете! „Здраво двадесете“одрживи су и друштвеноодговорни пројекат, намењен студентима и публици од 18 до 29 година са циљем пружања релевантних информација о области менталног и физичког здравља.

Loading...