Нова колекција Татјане Кубуровић у Београдском излогу

26.12.2023., 00:00

Од уторка, 26. децембра
Београдски излог
Кнез Михаилова 6

Директно из креативне кухиње Татјане Кубуровић, ауторке са којом Београдски излог има дугогодишну веома успешну сарадњу — премијерно нам стиже линија нових производа рађених на tyvek-у (издржљиви, водоотпорни и ултралагани материјал), под називом Superheroina BG BIRDS.

Артикли који ће од уторка, 26. децембра, бити саставни део продајног асортимана Београдског излога, представљају колекцију коју је Татјана Кубуровић — велики број наших посетилаца је познаје и као СУПЕРХЕРОИНУ ЦУРУ ФИНУ — реализовала као саставни део своје нове ауторске колекције за пролеће 2024.

Татјана Кубуровић је за ову прилику дизајнирала пелерине, хаљине, дуксерице, кецеље, уз већ препознатљиве шоље, чиније, несесере…

Нови модели су произведени штампом на tyvek-у, бојама на воденој бази. Дакле, еко и рециклабилно. Сви производи и даље изгледају као да су направљени од папира, док вас успешно бране од ветра и кише, дивно старе… и трају ли, трају!

На управо завршеном великом међународном конкурсу DuPont™ Tyvek® Design Award 2023 од 307 пристиглих радова, управо колекција, коју ће посетиоци Београдског излога бити у прилици премијерно да купе од уторка, награђена је Visibility Award наградом.

Татјана Кубуровић је архитектиња, илустраторка и дизајнерка. У архиви групе Шкарт пише: „… Тања Кубуровић: вештица, плесачица, зидар, неко ко ће то увек урадити другачије (или неће — ако јој се неће).“ Она је СУПЕРХЕРОИНА ЦУРА ФИНА.

Београдске птице поново лете.
У кишни дан, у нови сан.

 

 

 

Loading...