58. Oktobarski salon – Beogradsko bijenale: OTVORENI POZIV ZA UČEŠĆE U PERFORMANSU UMETNIKA DAVIDA BALULE

19.02.2021-07.03.2021, 00:00
-

58. Oktobarski salon – Beogradsko bijenale
OTVORENI POZIV
ZA UČEŠĆE U PERFORMANSU UMETNIKA DAVIDA BALULE

U okviru izložbe 58. Oktobarskog salona – Beogradskog bijenala biće izveden performans umetnika Davida Balule i ovom prilikom pozivamo sve zaiteresovane, bez ikakvih ograničenja, da se prijave za učešće u performansu posvećenom pesmi ptica. Učesnici bi trebalo da imitiraju glasove ptica, sa ili bez specijalnih pištaljki, koje će dobiti. Neophodno je da oni koji žele da se prijave imaju želju da uče i slede uputstva, improvizuju ali ostanu fokusirani na publiku. Performans će biti sniman. Dobro došli su glumci, pevači, svirači duvačkih instrumenata i drugi muzičari.

Molimo vas da pošaljete vaš kontakt i kratku, opisnu biografiju na engleskom jeziku na mejl adresu: jovana.radovanovic@kcb.org.rs, nakon čega ćete biti obavešteni o daljoj proceduri. Izbor će biti obavljen preko video poziva sa umetnikom Davidom Balulom, koji će dati uputstva za dalji rad. Tim Kulturnog centra Beograda je odgovoran za realizaciju performansa.

Performans je planiran da bude izveden tokom otvaranja 58. Oktobarskog salona – Beogradskog bijenala, 4. juna 2021. godine.

Rok za slanje prijava je 7. mart 2021. godine.

Loading...