ЛЕТО КАДА САМ НАУЧИЛА ДА ЛЕТИМ / 17 – 25.2. / 20.00

17.02.2022-25.02.2022, 20:00

20.00 ЛЕТО КАДА САМ НАУЧИЛА ДА ЛЕТИМ
Србија, Хрватска, Бугарска, Словачка, 2022, 87’
Режија: Радивоје Андрић
Улоге: Олга Одановић, Жарко Лаушевић, Клара Хрвановић, Сњежана Синовчић
ЛЕТО КАДА САМ НАУЧИЛА ДА ЛЕТИМ је нежна прича о одрастању и помирењу. Дванаестогодишња Софија машта о камповању са екипом и свом првом пољупцу. Ипак, приморана је да летовање проведе у трошној породичној кући на Хвару, са својом помало напорном баком Маријом и луцкастом баба-тетком Луце. Без друштва, домета и интернета, Софијин живот на Хвару је “пакао”, али монотонију убрзо прекида необично бакино понашање. Софија наслућује да је у питању некаква тајна романса, али велика истрага бабиног љубавног живота резултира открићем дуго чуване породичне тајне.

Специјална пројекција филма ЛЕТО КАД САМ НАУЧИЛА ДА ЛЕТИМ биће одржана 23. фебруара од 20 сати а њој ће присуствовати део ауторске и глумачке екипе филма. После пројекције филма публика ће моћи да разговара са редитељем Радивојем Рашом Андрићем, главном глумицом Кларом Хрвановић, продуцентом Миланом Стојановићем.

* Од редитеља филмова ТРИ ПАЛМЕ ЗА ДВЕ БИТАНГЕ И РИБИЦУ, МУЊЕ и КАД ПОРАСТЕМ БИЋУ КЕНГУР стиже нови филм, екранизација истоименог награђиваног романа Јасминке Петровић.

Loading...