LETO KADA SAM NAUČILA DA LETIM / 17 – 25.2. / 20.00

17.02.2022-25.02.2022, 20:00

20.00 LETO KADA SAM NAUČILA DA LETIM
Srbija, Hrvatska, Bugarska, Slovačka, 2022, 87’
Režija: Radivoje Andrić
Uloge: Olga Odanović, Žarko Laušević, Klara Hrvanović, Snježana Sinovčić
LETO KADA SAM NAUČILA DA LETIM je nežna priča o odrastanju i pomirenju. Dvanaestogodišnja Sofija mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom i luckastom baba-tetkom Luce. Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je “pakao”, ali monotoniju ubrzo prekida neobično bakino ponašanje. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne.

Specijalna projekcija filma LETO KAD SAM NAUČILA DA LETIM biće održana 23. februara od 20 sati a njoj će prisustvovati deo autorske i glumačke ekipe filma. Posle projekcije filma publika će moći da razgovara sa rediteljem Radivojem Rašom Andrićem, glavnom glumicom Klarom Hrvanović, producentom Milanom Stojanovićem.

* Od reditelja filmova TRI PALME ZA DVE BITANGE I RIBICU, MUNJE i KAD PORASTEM BIĆU KENGUR stiže novi film, ekranizacija istoimenog nagrađivanog romana Jasminke Petrović.

Loading...