POP-AP KNJIŽARA U MAJU

15.05.2023-31.05.2023, 12:00

KCB POP-AP KNJIŽARA

Kulturni centar Beograda će od 15. do 31. maja u predprostoru Galerije ARTGET postaviti pop-ap knjižaru ispunjenu naslovima koje je Centar objavio u okviru svog izdavačkog programa i katalozima koji su pratili Oktobarski salon i izložbene postavke koje je ostvarila Likovna redakcija.

U ovom periodu, posetioci će imati priliku da izdanja Centra nabave po značajno sniženim cenama, razgovaraju sa zaposlenima u Centru koji oblikuju programske celine i upoznaju se sa programima koji su predviđeni za tekuću godinu.

Konceptualna pretpostavka pop-ap zona, pored toga što one podrazumevaju intervenisanje u javni prostor i njegovo redefinisanje, ogleda se u preispitivanju ideje tradicionalne prodaje i prirode transakcije koja je u njenoj osnovi. Iz tog razloga, u prolećnoj pop-ap celini predviđen je deo sa poklon-knjigama koje će biti raspoložive posetiocima koji se odluče za neko od izdanja Centra.

KCB pop-ap postavku ostvaruje kao deo programa pratećih delatnosti Beogradskog izloga, a u preseku saradnje Likovne i Književno-tribinske redakcije, sa namerom da istakne značaj i domete umrežavanja likovno i književno usmerenih programski praksi, afirmiše strategije zajedničkog kulturnog delovanja i pripremi teren za dalje saradnje u registru izdavaštva i kulturne razmene.

Popis i cenovni registar naslova možete pogledati OVDE.

Pop-ap knjižarska zona KCB-a otvorena je dve nedelje, od ponedeljka do subote u periodu od 12 do 20č.

Dobro došli!

Loading...